Kvalitetom do povjerenja!

You are here: Početna O nama

O nama

Dobrodošli na stranice poduzeća PROFI PLAN Poduzeće djeluje od 1993 godine. Osnovna djelatnost nam je trgovina bojama. U našem prodajnom prostoru "PROFI SHOP" u trgovačkom centru MERCANTE, na adresi: Vukovarska 24 u Dubrovniku imamo široki program boja, premaza, dekorativnih materijala i pribora za ličioce, autolakirere, brodograditelje, stolare, parketare, slikare, dekoratere i mnoge druge meštre, kako profesionalce tako i amatere.

Poseban naglasak stavljamo na kvalitet proizvoda koji nudimo, pa tako na našim policama možete naći priozvode renomiranih svijetskih proizvođača.

 Dobar proizvod daje najbolje rezultate samo ako se primjenjuje na ispravan način. Zbog te se činjenice stalno educiramo i pratimo nove tehnologije, kako bi Vas mogli savjetovati koji proizvod primjeniti u svakom posebnom slučaju.

Na ovim stranicama ćete moći naći novosti i informacije o proizvodima koje ćete trebati u svakodnevnom radu ili ako možda sami obnavljate svoj dom, automobil ili brodicu. Ako pritom trbeate savjet, slobodno nam se obratite. Naše znanje Vam je na raspolaganju.

SAVJETI

KONTAKT

Profi plan d.o.o.
Vukovarska 24, 20000 Dubrovnik
tel: 020/311- 517, 311- 518
fax: 020/311- 519
profi-plan@du.t-com.hr

Copyright © Profiplan d.o.o.