Kvalitetom do povjerenja!

You are here: Početna Novosti

Novosti

NAUTIČKI PROGRAM ZA VELIKA I MALA PLOVILA

Ispis PDF

Ovo tržište je uvijek bilo najzahtjevnije tražeći najbolje do sitnih pojedinost,i te zahtjevajući najbolja rješenja, a pravilan izbor proizvoda je najbolji put do uspjeha.
Stoga, osim tehničke podrške u literaturi i stručnog osoblja u našoj firmi, nudimo materijale proizvođača koju su u samom svjetskom vrhu: INTERNATIONAL kao broj 1, te VENEZIANI, SIMPSON, SIKA, 3M, HEMPEL za ispod i iznad bodene linije, od brodskog materijala do visoko kvalitetnih završnih premaza i kozmetike.

OD GRAĐEVINSKIH BOJA DO VISOKE DEKORACIJE

Ispis PDF

Živjeti zdravo u zdravom okolišu je glavi moto ovog programa našeg djelovanja. Stoga, uvijek dajemo prednost posljednjim dostignućima u tom području. Materijali su jednostavni, čisti, brzi za primjenu, a dugotrajni i lagani za održavanje. Nudimo Vam stručno i provjereno: zidne boje, kitove, podloge, lakove i primere za sve površine, lazurne premaze i lakove za podove, gumene protuvlažne premaze, zaštitu i preventivu od unutarnje vlage, zidne tapete i ukrasne bordure, laminatne podove i zidne obloge, gotove parkete i pluto podove, letvice, štukature i rozete proizvođača provjerenih na svjetskom tržištu: SAN MARCO, OIKOS, DULUX, MEISTER i ostalih probranih tvrtki, nudeći samo najkvalitetnije proizvode.

Online E4-kalkulator za energetsku učinkovitost - Naš savjet: Probajte

Ispis PDF

Tvrtka Wienerberger u suradnji za Tehničkim sveučilištem u Beću razvila je online software za modeliranje i proračun troškova grijanja, gradnje te optimizaciju.

Alat je nazvan e4 te objedinjuje 4 iznimno važne stvari energetsku učinkovitost, ekonomičnost gradnje, efikasni sustav grijanja sa obnovljivim izvorima energije i emocije koje su na Važne da se u našem domu osijećamo ugodno.

Korak po korak do odgovora

Wienerberger e4 savjetnik za energetski učinkovitu gradnju izvršiti će približnu procjenu troškova gradnje, potrebu za energijom, emisiju CO2, energiju potrebnu za grijanje i hlađenje te potrošnju primarne energije.

Korak po korak i Vi ćete optimizirati Vašu građevinu prilagođenu Vašim individualnim potrebama. Želimo Vam puno zabave sa ovim alatom, Vaš Wienerberger tim.

SAVJETI

KONTAKT

Profi plan d.o.o.
Vukovarska 24, 20000 Dubrovnik
tel: 020/311- 517, 311- 518
fax: 020/311- 519
profi-plan@du.t-com.hr

Copyright © Profiplan d.o.o.